WELKOM BIJ DE SLIMME SLOPER

Auto’s komen en gaan, maar wat gebeurt er met ze als ze hun laatste kilometers hebben gereden? Bij “De Slimme Sloper” nemen we auto’s onder handen die niet meer de weg op kunnen. Hier krijg je een kijkje achter de schermen van ons auto demontage bedrijf.

WAT IS AUTO DEMONTAGE?

Auto demontage is het proces waarbij oude of beschadigde voertuigen uit elkaar worden gehaald. De bruikbare onderdelen worden gerecycled of opnieuw verkocht, terwijl de rest op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. Dit draagt bij aan een duurzame toekomst.

DE EERSTE STAP: AUTO’S ONTVANGEN

Het begint allemaal met het ontvangen van auto’s. Dit kunnen auto’s zijn die zijn afgedankt door particulieren, maar ook voertuigen van bedrijven en rijscholen die hun wagenpark vernieuwen. Elke auto wordt geregistreerd en krijgt een unieke code voor tracking.

VEILIGHEID VOOROP

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voordat we beginnen met demonteren, zorgen we ervoor dat alle gevaarlijke stoffen, zoals olie en brandstof, veilig worden verwijderd. Dit voorkomt ongelukken en schade aan het milieu.

HET DEMONTEREN VAN ONDERDELEN

Onze monteurs gaan vervolgens aan de slag met het demonteren van de auto. Ze halen alles eruit wat nog bruikbaar is, van motoren en versnellingsbakken tot spiegels en stoelen. Elk onderdeel wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit.

ONDERDELEN SORTEREN

Na het demonteren worden de onderdelen gesorteerd. Wat nog goed is, wordt opgeslagen in ons magazijn. Onderdelen die niet meer bruikbaar zijn, worden gerecycled. Zo zorgen we ervoor dat niets verloren gaat.

RECYCLING EN MILIEUZORG

Bij “De Slimme Sloper” staat milieuzorg centraal. Onderdelen die niet hergebruikt kunnen worden, worden op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Denk aan metalen, kunststoffen en andere materialen die opnieuw worden gebruikt in de industrie.

VERKOOP VAN GEBRUIKTE ONDERDELEN

We hebben een ruime voorraad aan gebruikte onderdelen die we te koop aanbieden. Dit is niet alleen voordelig voor de klant, maar ook goed voor het milieu. Door hergebruik van onderdelen verminderen we de afvalberg en besparen we op grondstoffen.

KLANTENSERVICE STAAT CENTRAAL

Bij ons draait alles om de klant. Of je nu een particulier bent die een onderdeel zoekt voor zijn oude auto, of een garage die op zoek is naar specifieke onderdelen, wij helpen je graag. Onze medewerkers staan altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden.

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

We organiseren regelmatig rondleidingen voor scholen en bedrijven die geïnteresseerd zijn in ons werk. Zo krijgen ze een beter begrip van wat er allemaal bij auto demontage komt kijken en hoe belangrijk recycling is voor onze planeet.

TOEKOMSTVISIE

Bij “De Slimme Sloper” blijven we innoveren. We investeren in nieuwe technologieën en methoden om het demontageproces efficiënter en duurzamer te maken. Zo blijven we voorop lopen in de branche en dragen we bij aan een groene toekomst.

Bij “De Slimme Sloper” zorgen we ervoor dat elk voertuig een tweede leven krijgt. Of het nu door hergebruik van onderdelen is of door recycling, we doen ons best om de impact op het milieu te minimaliseren en onze klanten tevreden te houden. Kom gerust eens langs en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.